UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METRO SEFERLERİ NEDEN DURDURULDU? İBB'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

İstanbul'daki bazı metro seferlerinin durdurulmasına ilişkin İBB'den açıklama geldi. İşte o açıklama:

METRO SEFERLERİ NEDEN DURDURULDU? İBB'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

“İstanbul Valiliği’nin kararıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılacak etkinlikler sebebiyle İstanbul’daki raylı sistemlerde düzenlemeye gidildi.

İstanbul’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yürüyüşü nedeniyle İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda; M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonunun tamamı, Şişhane istasyonu İstiklal ve 6. Daire giriş-çıkışları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı saat 11:00 itibariyle yolcu alımına kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki METRO İSTANBUL AŞ bünyesindeki metrolarda bugün yapılan düzenlemeler şöyle:

-Saat 19:00’da Beyoğlu İlçesi Fransız Kültür Merkezi önünde toplanacak grubun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında yürüyüş yapacak olması sebebiyle, İl Emniyet Müdürlüğünden gelen dış yazıya istinaden saat 11:00 itibariyle Taksim istasyonu ikinci bir talimata kadar yolcu giriş ve çıkışına kapalı olacak.  Trenler istasyonu pas geçecek.

-Taksim- Kabataş Füniküler işletmesi ikinci bir talimata kadar yolcu giriş ve çıkışına kapalı olacak. Şişhane istasyonu kuzey tarafı ( İstiklal ve 6.Daire giriş ve çıkışı ) ikinci bir talimata kadar yolcu giriş ve çıkışına kapalı olacak. Şişhane istasyonu güney tarafı ( Şişhane, Kasımpaşa, Refik Saydam giriş/çıkış) yolcu giriş ve çıkışına açık olacak.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETRO  VALİLİK