UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM UZERLİ İSYAN ETTİ!

Oyuncu Meryem Uzerli, "Sadece Türkiye’de böyle değil; tüm dünyada aynı" diyerek, sektör ile ilgili tepkisini dile getirdi.

MERYEM UZERLİ İSYAN ETTİ!

Konusu her yıl ‘kadın’ olarak belirlenen ve her yıl başka bir temada gerçekleştirilmesi planlanan Shenema Uluslararası İstanbul Kısa Film Platformu'nun bu yılki teması ‘önyargılar’ oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Gayrettepe Kampüsü'nde gerçekleşen geceye, oyuncu Meryem Uzerli de katıldı.

Ünlü oyuncu, "Her zaman hemcinslerimin projelerini destekliyorum. Maalesef kadınlar cinsiyet olarak geride bırakılıyor. Aynı işi yapıyoruz ama erkekler daha çok para kazanıyor. Sadece Türkiye'de böyle değil, tüm dünyada böyle. Hepimiz insanız. Aynı doğduk ve aynı yere gideceğiz. Hepimizin sorumluluğu var" şeklinde konuştu.

"KORONAVİRÜSTEN KORKMUYORUM"

Yoğun tempoda çalıştığını ve bol bol seyahat ettiğini belirten Uzerli, "Bazen korku da hasta yapabiliyor. Ben koronavirüsünden korkmuyorum. Tedbirimi alıyorum. Bol bol ellerimi yıkıyorum, dikkat ediyorum" dedi.

"KIZIM KARDEŞ İSTİYOR"

Meryem Uzerli "Ben yalnızım. Özel hayatım güzel gidiyor ve şikayetçi değilim. Kızım Lara sürekli kardeş istiyor. Allah bana nasip ederse sağlıklı çocuklarım olsun isterim" ifadelerini kullandı.

"ONUNLA BAĞLANTIMIZ YOK"

"Siz de çalışan bir annesiniz. Kızınızı tek mi büyütüyorsunuz? Kızınızın babası Can Ateş size destek oluyor mu? Kızınız size babasını soruyor mu?" sorusuna güzel oyuncu, "Bizim onunla bir bağlantımız yok. Hayat bazen böyle oluyor. Ben zaten tanımıyorum. Çocuğumu beraber büyütseydim farklı tanırdım. Bizim bağlantımız yok" yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERYEMUZERLİ  ERKEK  KADIN  İŞ  HAKSIZLIK  PARA  İSYAN