UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT AŞK MI YAŞIYOR?

Geçtiğimiz gün meslektaşı Boran Kuzum (27) ile sosyal medya mesajlaşması 'aşklarını ilan ettiler' şeklinde yorumlanan 21 yaşındaki oyuncu Miray Daner'den çarpıcı bir açıklama geldi.

ÜNLÜ ÇİFT AŞK MI YAŞIYOR?

Miray Daner, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıdı.

Kubilay Aka'dan ayrıldıktan sonra adı bir diğer oyuncu Boram Kuzum ile aşk dedikodusuna karışan Daner, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında açıklama yaptı.

Nitekim Boran Kuzum'un, sosyal medyada Miray Daner'in yorumuna üç kalp emojili cevabı, 'ilan-ı aşk' şeklinde yorumlanmıştı.

"BORAN'LA ARAMIZDA AŞK YOK"

Güzel oyuncu, "Boran'la aramızda aşk, yok sadece arkadaşız" demekle yetindi.

Miray Daner, "Sosyal medyada birbirinize sürekli kalp emolojileri atıyorsunuz, bu ne anlama geliyor?" sorusuna ise "Onlar da arkadaşça kalpler, biz hep birbirimize kalp atıyoruz, başka anlam çıkarmamak gerek" yanıtını verdi.

Kubilay Aka, eski sevgilisi Miray Daner yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleri hakkında, "Herkes mutlu olsun, benim kalbim şu an boş" demişti.

Boran Kuzum ile Miray Daner, 2016-2018 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve önemli reyting başarısı elde eden 'Vatanım Sensin' dizisinde rol almıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmiray daner  kubilay aka  boran kuzum