UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAN DONDURAN OLAY

ABD'de cesedi ısırık ve morluklar içinde bulunan 4 yaşındaki kız çocuğunun annesi ve sevgilisi tutuklandı. Polise ifade veren aile yakınları, annenin geçmişte de kızını fiziksel olarak istismar ettiğini belirtti.

KAN DONDURAN OLAY

Christina Collado ve Jerome Millen, 4 yaşındaki Autumn Marie Horak'ın ölümünün şüphelileri olarak tutuklandı.

 Yürek parçalayan olay, geçtiğimiz Cuma günü ABD'nin Wisconsin eyaletindeki Güney Milwaukee'de gerçekleşti.

Autumn Marie Horak, tepeden tırnağa morluklar ve ısırık izleri içinde, tepkisiz bir halde bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tüm müdahalelerine rağmen küçük kızı hayata döndürmeyi başaramadı. Autumn Marie Horak, olay yerinde hayatını kaybetti.

Küçük Autumn'un katil zanlısı olarak ise, annesi Christina Collado ve erkek arkadaşı Jerome Millen gözaltına alındı.

İngiliz The Sun gazetesinin aktardığına göre Güney Milwaukee Polisi, 21 yaşındaki anne ile 22 yaşındaki sevgilisini ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

21 yaşındaki Collado, kızını Perşembe akşamı uyuması için yatağına yatırdığını, Jerome'un ise Cuma sabahı küçük kızı uyandırmaya gittiğinde "tepkisiz" bir halde bulduğunu iddia etti.

Güney Milwaukee Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Olay yerine ulaşan ekipler tarafından çocuğun hayatını kurtarmak amacıyla gerekli müdahaleler yapıldı, ancak çabalar başarısız oldu ve çocuğun olay yerinde öldüğü belirlendi" ifadelerini kullandı.

Açıklama şöyle devam etti: "Araştırmamız mağdurun fiziksel olarak istismar edildiğini ve ölümünün cinayet olarak kayıtlara geçtiğini ortaya koydu."

"Güney Milwaukee Emniyet Müdürlüğü bu olayla ilgili olarak iki tutuklama yaptı ve Milwaukee İlçe Bölge Savcılığı kanıtları inceledi."

Aile üyeleri ve zanlılara yakın diğer kaynaklar polise verdikleri ifadede, Millen'in geçmişte küçük kızı fiziksel olarak istismar ettiğini ve cezalandırırken sıklıkla "çok ileri gittiğini" söyledi.

Kızın hayatını kaybettiği söylendiğinde Millen'in şöyle dediği bildirildi: "Yani hayatım bitti." 22 yaşındaki Millen, çocuğun fiziksel istismarı ve ölümle neden olan tekrar eden eylemler ile suçlanırken, 21 yaşındaki Collado hakkında ise çocuğun ölümüyle sonuçlanan kronik ihmal suçundan dava açıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERABD  CESET  ISIRIK