UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENAY DEVİ: SABAH UYANAN ASTROLOG OLUYOR

Ülkemizde ilk ve tek Kepler College Üniversitesi Öğretim Üyesi, bilimsel gerçeklerle astroloji ve burç yorumları yapan ünlü astrolog Dr. Astrolog Şenay Devi, sosyal medyasındaki son paylaşımıyla dikkat çekti.

ŞENAY DEVİ: SABAH UYANAN  ASTROLOG OLUYOR

Son günlerde “gezenler geri hareket edecek” açıklamasında bulunanlara karşı, sert bir çıkış yaptı. Takipçilerini uyararak “sap ile samanı birbirinden ayırın” dedi. Devi, “Hiçbir gezegen geri gitmez. Güneş sisteminde her şey ekliptik düzlem üzerinde ileri doğru hareket eder. Retrograde gezegenler bu hareketi aniden terse çevirip geri gitmezler. Sadece boylamsal hareketleri hızla düşer. Daha doğrusu “durağanlaşır” ve biz dünyadan gözlemlediğimizde geri gidiyormuş gibi görürüz. Her hangi bir gezegen “geri gitse” yeryüzünde de gökyüzünde de her şey alt üst olur.” dedi.

Ayrıca “günümüzde halen pek çok meslek alanında çırak olmadan ustalığa soyunan çok sayıda insan olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti. “Maalesef ki, henüz ülkemizde astroloji alanında resmi olarak bir üniversitede bölümü yok. Bir-iki workshop’a katılan, bu alanda üç-beş kitap okuyan sabah uyanınca astrolog oluyor.

Işıklar, Güneş, Ay ve R geri gitmez. Koskoca gökyüzünü 12 burçtan ibaret sayılmasına ve astrolojiyi popüler sistemin bir parçası gibi benimsenmesine neden olan astronomi, astroloji ve matematikten nasibini almamış bu BURÇ yorumcularına, tavsiyem, evde kendi başınıza astroloji kitapları okuyarak astrolog olamazsınız.

Ben “Birun” soyunda Müneccimbaşı Astrolog olan biri olarak, eğitimimi alarak “Astrolog” oldum. Halen de eğitimlere devam ediyorum. Eğitimsiz olmaz. Kendinize saygınız yoksa, sizi takip eden, izleyenlere karşı, doğru ve faydalı olmanız için eğitim alın.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay devi  astroloji  burçlar  astrodeha