UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOMEDİ SİNEMASINDA VERİMLİ ORTAKLIK

Vizyondaki ilk haftası gişenin zirvesinde tamamlayan BKM yapımı ‘Bayi Toplantısı’; Eskişehir, İzmir, Bursa, Konya, Antalya ve Ankara’da gerçekleştirilen seyircili gösterimlerinde de büyük ilgi gördü.

KOMEDİ SİNEMASINDA VERİMLİ ORTAKLIK

Salonları kahkahaya boğan filmin ekibi, çarşamba akşamı ise Ümraniye Meydan Cinemaximum’da seyircisiyle bir araya gelecek ve filmi birlikte izleyecek.


FİLMLERİNİ 5 MİLYONDAN FAZLA SEYİRCİ İZLEDİ

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği dördüncü filmi olan ‘Bayi Toplantısı’, komedi dünyasındaki en verimli ortaklığın bir ürünü olarak dikkat çekiyor. Daha önce, senaryosunu yine İbrahim Büyükak’ın yazdığı ‘Küçük Esnaf’, ‘Yol Arkadaşım’ ve ‘Yol Arkadaşım 2’ filmlerinde birlikte çalışan ve 5 milyondan fazla seyirciye ulaşan ikili, ‘Bayi Toplantısı’ için yine güçlerini birleştirdi.

Konya, Antep ve Erzurum’dan bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gelen ve burada istemeden kendilerini bir maceranın içinde bulan üç küçük esnafın eğlenceli öyküsünü anlatan filmin başrolünde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Safa Sarı yer alıyor.

BAYİ TOPLANTISI

Yapımcı: Necati Akpınar - BKM

Yönetmen: Bedran Güzel

Senaryo: İbrahim Büyükak

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Safa Sarı, Deniz Hamzaoğlu, Çağla Demir, Rıza Akın, Hakan Salınmış, Sadiye Taşaner, Zeyno Eracar, Müfit Kayacan, Tuğçe Karabayır, Gamze Karaduman

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbayi toplantısı  film  gala  sinema