UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS’TE ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı resmen kasıp kavuran koronavirüs için ürküten açıklamalar peş peşe geliyor. Ölümcül salgın özellikle Avrupa'yı sarmış durumda. Koronavirüs salgını yüzünden hayatını kaybedenler korkutucu boyuta ulaştı. İran'dan gelen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise salgının boyutunun ne kadar korkunç olduğunu gözler önüne seriyor. İşte koronavirüs için gelen en sıcak gelişmeler...

CORONAVİRÜS’TE ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Dünyaya diz çöktüren koronavirüs (kovid-19) salgını için korkunç son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Virüs 70'ten fazla ülkede görülürken, salgından en kötü etkilenen ülkelerden biri olan İran'dan gelen bu görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı.

Gittikçe yayılan ölümcül salgın yüzünden hayatını kaybedenleri sayısı hızla artıyor. Dünyanın dört bir yanından kötü haberler peş peşe geliyor. İşte koronavirüs için son gelişmeler...

Gelen son dakika haberine göre; İtalya'da, 27 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 79'a yükseldi. Ülkede patlak veren Kovid-19 vakalarında bilanço ağırlaşmaya devam ediyor.

Sivil Savunma Genel Müdürü Angelo Borrelli, Roma'da düzenlediği günlük basın toplantısında, Kovid-19 vakalarına ilişkin son durumu paylaştı.

Borrelli, virüsün bulaştığı kişi sayısının 2 bin 263'e, hayatını kaybedenlerin sayısının ise düne göre 27 kişi daha artarak 79'a yükseldiğini bildirdi. Borrelli, hastalık bulaşan ve iyileşenlerin sayısının ise 160'ı bulduğunu aktardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇİN  VUHAN