UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN YAMAN HAKKINDA SORUŞTURMA

Çiğdem Gökaşan isimli genç kadın, oyuncu Can Yaman’ı karakola şikayet etti.

CAN YAMAN HAKKINDA SORUŞTURMA

Can Yaman, Ortaköy’deki ünlü bir gece kulübüne gitti. Aynı mekanda eğlenen Çiğdem Gökaşan isimli genç kadın, hayranı olduğu oyuncuyu görünce fotoğraf çektirmek istedi. Ünlü oyuncu, onu kırmadı ama kendisine fazla sarılan kadını ikaz edip elini omzundan indirdi.

Kadın, ilerleyen dakikalarda bu kez video çekmeye başladı. Yaman’ın gönderdiği iki görevli, kadının mekandan çıkmasını rica etti. Günaydın’ın haberine göre çıkan tartışmada Yaman’ın kadının elini kıvırdığı iddia edildi. Genç kadın “Can beni darp etti, mekandan attırdı” Özel Istihbarat diye polise başvurdu.

Ünlü oyuncu Can Yaman, kendisiyle fotoğraf çektiren bir hayranını önce mekandan kovdurtmak istedi. Ardından "Sizi biz ünlü yaptık, şimdi mekandan mı attırıyorsun?' diyen genç kadını darp etti. Ünlü oyuncu Can Yaman, 22 Kasım günü Ortaköy'de bulunan lüks bir mekana gitti. İddiaya göre aynı yerde bulunan Çiğdem Gökaşan isimli genç kadın, Yaman'ı görünce onunla fotoğraf çektirmek istedi. Genç kadının teklifini kabul eden oyuncu, fotoğraf çektirirken kendisine fazla sarılan hayranından rahatsız oldu ve genç kadının elini ensesinden atarak onu kendisinden uzaklaştırdı.

ELİNİ TUTUP KIVIRDI

Kendi masasına dönen genç kadın, bu kez eğlenirken video çekmeye başladı. İddiaya göre kendisini görüntülediğini sanan Yaman, bu durumdan da rahatsız oldu.

Bir süre sonra Gökaşan'ın masasına gelen iki görevli, genç kadını ve arkadaşlarını mekandan çıkmaları için uyardı. Genç kadın, Yaman'ın yanına giderek "Sizi biz ünlü ettik. Şimdi mekandan mı attırıyorsun?" diyerek sitem ederken Yaman, genç kadının elini tutup kıvırdı.

Olay sonrası karakola giderek şikayetçi olan Gökaşan'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan yaman