UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ANKETÇİ ADİL GÜR'DEN OLAY YARATAN SÖZLER!

Adil Gür konuk olduğu bir programda Türkiye-Rusya ilişkilerinden bahsederken tepki çeken ifadeler kullandı. "Bütün kadınlardan özür dileyerek, Rus'tan dost başka türlü bir dost olur sadece" diyen Adil Gür'ün sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

ÜNLÜ ANKETÇİ ADİL GÜR'DEN OLAY YARATAN SÖZLER!

Adil Gür, "Ruslardan dost olmaz, Ruslardan başka türlü dost olur" dedi.

Gür, katıldığı canlı yayında, halkın İdlib saldırısına bakışı tartışılırken, yaptığı bir anketin sonuçlarını paylaştı. Vatandaşların "Kendi göbeğimizi kendimiz keselim" mesajını verdiğini söyleyen Gür, "Bizi önce Amerika aldattı, şimdi Rusya aldatıyor" dedi.


"TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEYEREK SÖYLÜYORUM"

Gür sözlerine şöyle devam etti:

"Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Türk'ün dostu Kürt, Kürt'ün dostu Türk'tür. İkisi de ayağını denk alsın. Ayıdan post Rus'tan dost olmaz. Stüdyodaki ve ekran başındaki tüm kadınlardan özür dileyerek söylüyorum, Ruslardan başka türlü dost olur sadece. Yoksa siyasi anlamda dost olmalarını görmek mümkün değil. O yüzden Türkiye kendi göbeğini kendi kesmeli" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Gür'ün sözleri sosyal medyada kısa süre içinde en çok konuşulan konular arasına girerken, birçok kullanıcı tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadil gür  gündem