UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TSK’DAN ESAD’A AĞIR DARBE!

Esed Rejimi'nin askerlerimize düzenlediği saldırıların ardından, TSK'nın düzenlediği misilleme saldırılarında 2 rejim generali ve 1 albay öldürüldü. Ayrıca Suriye Milli Ordusu da 8 köyü rejimden aldı.

TSK’DAN ESAD’A AĞIR DARBE!

Suriye İdlib'de rejim güçlerinin hain saldırısı sonrası, TSK'nın etkisiz hale getirdiği rejim gücü mensubu sayısı 2100'ü geçti. Etkisiz hale getirilenler arasında 1'i Tümgeneral, 1 Tuğgeneral, 1 Albay'da var.

2 GENERAL, 1 ALBAY ÖLDÜRÜLDÜ

TSK, Esed Rejimi'ni vurmaya devam ediyor. TSK, Hama'da rejim unsurlarını 500 kg ağırlığında Kasırga roketleri ve Bora füzeleriyle vurdu. Bu saldırılarda rejimin 2 generali ve bir albayı SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı ile TSK'nın düzenlediği ortak operasyonda İdlib'de görev yapan 2 rejim generali ve bir albay SİHA ile vuruldu. Etkisiz hale getirilen 3 üst düzey yetkililer isimleri Tuğgeneral Burhan Rahmun, Tuğgeneral İsmail Ali ve Albay Mazen Fervati olduğu açıklandı.

SMO 8 KÖYÜ REJİMDEN ALDI

TSK'nın düzenlediği misilleme saldırılarıyla birlikte Suriye Milli Ordusu da Serakib'de ilerliyor. Muhaliflerin başlattığı operasyonda Serakib kırsalında 8 köy Esed Rejimi'nden alındı.

RUS YAPIMI HAVA SAVUNMA SİSTEMİ İMHA EDİLDİ

Suriye'nin İdlib kentinde 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası TSK, 200'ü aşkın rejim hedefini ağır ateş altına aldı. Atışlar sonucu Rus yapımı 15 milyon dolarlık hava savunma sistemi Pantsir 1 imha edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  esad