UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALTINI ISLATAN BEBEĞİNİ KÜVETTE BOĞDU!

ABD'de yaşayan 28 yaşındaki bir anne, altını ıslattığı için 2 yaşındaki kızını küvette boğdu. Cani anneye 18 yıl hapis cezası verildi.

ALTINI ISLATAN BEBEĞİNİ KÜVETTE BOĞDU!

New York'ta yaşayan 28 yaşındaki Lin Li isimli anne, dört yıl önce altını ıslatan 2 yaşındaki kızı Melody Zheng'in kafasını sulu dolu küvetin içine sokup boğarak öldürdü.

Anne kızını öldürmeden bir gün önce de dört yaşındaki oğlunun kafasını su dolu bir bidonun içine koyarak öldürmeye çalıştı.

Mahkemede savcı, anneye kızını öldürdüğü için 25 yıl, oğlunu öldürmeye çalıştığı içinde 10 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapis cezası verilmesini talep etti.

Çin asıllı olan anne karar okunmadan önce anne şunları söyledi: "Kızım altını ıslatınca bir daha yapmaması için kafasını suyun içine koyarak cezalandırmak istedim. Kızımı öldürdüğüm çok pişmanım. Kızımın ölümü bana çok acı veriyor. Bir hata yaptım."

Anneye 18 yıl hapis cezası veren mahkeme başkanı, kafasını suyun içine koyarak çocuğunu disiplin edemeyeceğini ve bunu hata olarak değerlendirilemeyeceğini söyledi.

Mahkeme ayrıca annenin devlet korumasına verilen erkek çocuğunun 16 yaşına gelene kadar annesi ile görüşmesini yasakladı.

Cani anne kızının kafasını suyun içinde bırakarak sağlık görevlilerini aradı. Eve gelen sağlık görevlileri kızı hastaneye kaldırdılar. Küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görevliler, küçük kızın vücudunda morluklar görmesi üzerine olayı polise haber verdi. Bu olay üzerine annenin kızını öldürdüğü ortaya çıktı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbebek  anne  küvet