UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARDASHİAN KARDEŞLER BİRBİRİNE GİRDİ

Ailenin birlikte görev aldığı Keeping Up With The Kardashians programının yeni bölümlerinde kardeşler 'saç saça' kavga ettiler.

KARDASHİAN KARDEŞLER BİRBİRİNE GİRDİ

Programın 18'inci sezonu yaklaşırken yeni bölümlerin geçmiştekilerden daha hareketli olacağının sinyalleri de verildi. Kardeşlerin annesi Kris Jenner; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızları Kim ve Kourtney'in arasındaki kardeşçe rekabetin başka bir boyuta taşındığını da gözler önüne serdi.

Yayınlanan klipte Kim ve Kourtney Kardashian kelimenin tam anlamıyla yumruk yumruğa kavga ediyor.

Bunun üzerine Kim Kardashian da oturduğu yerden kalkarak ablasına "Bana asla böyle saldırma" diye yanıt veriyor.

Bu sözleri söylerken de Kim Kardashian'ın ablasına yumruk atmaya çalıştığı ama Kourtney'in atik davranarak bu darbeden kurtulduğu görülüyor. Klipte o anlar bu şekilde bitiyor. Son olarak da Kendall Jenner'ın "Düğmelere basıldı" dediği duyuluyor.

Bütün Kardashian- Jenner ailesi üyeleri, onların eşleri ya da hayat arkadaşlarının, aile dostlarının hayatlarını gözler önüne seren Keeping Up With The Kardashians adlı reality show'un ilk bölümü 2007 yılında yayınlandı. Aslında bu kadar uzun süre yayınlanması planlanmamıştı ancak beklenenden çok ilgi gördü. Hatta ailenin bütün üyeleri bu program sayesinde hem çok büyük bir şöhrete ulaştı hem de yüksek miktarda servet kazandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13