UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS TOM CRUİSE'U DA VURDU!

57 yaşındaki Tom Cruise, önemli rollerinden birini üstlendiği Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) serisinin yedinci halkasının çekimleri için 20 Şubat'ta Venedik'e ulaştı.

CORONAVİRÜS TOM CRUİSE'U DA VURDU!

Fakat o sırada ülkede her geçen gün artan corona virüs vakaları nedeniyle filmin çekimleri belirsiz bir tarihe kadar ertelendi. Tom Cruise ve ekibi de Venedik'te konakladıkları otelden dışarı çıkamaz oldu.

Birçok futbol maçının yanı sıra moda ve sanat etkinliklerinin hatta ünlü Venedik Karnavalı'nın bile iptal edildiği İtalya'da şu ana kadar 7 kişi hastalık yüzünden hayatını yitirdi. Bu önlemler kapsamında Tom Cruise da 1 Mart'a kadar çekimlerin kaderinin ne olacağını otelinde bekleyecek.


Bu arada filmin kamera arkasında görev alan İngiliz ekibin de ülkelerine dönmesi planlandı. Ekip, İngiltere'ye ulaştığında kendilerine gerekli testler yapılıp virüs taşıyıp taşımadıkları belirlenecek. Şu ana kadar yapılan incelemelerde ekipten herhangi bir kişide virüs tespit edilmediği belirtildi.

Görevimiz Tehlike 7'nin gelecek yıl gösterime girmesi planlanmıştı. Fakat ara verilen çekimlerin ne zaman başlayacağı belli olmadığı için gösterimin ileri bir tarihe atılabileceği belirtiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkoronavirüs  korona  virüs  çin