UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNUR AYDIN VE ALEYNA TİLKİ ARASINDA SON DURUM NE?

Aleyna Tilki ve Aynur Aydın arasındaki polemik büyüdü ve sosyal medya bu tartışmayla çalkalandı. Aynur Aydın ise ilk kez UçanKuş TV’ye konuştu.

AYNUR AYDIN VE ALEYNA TİLKİ ARASINDA SON DURUM NE?

Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde “klibimde oynattığım ayı birçok ünlüden daha ünlü” diyerek eski dostu Aynur Aydın’a gönderme yapmıştı.

Bu açıklama dikkat çekerken, Aleyna Tilki’nin babası da konuya dahil oldu ve Aydın’ı hedef alarak twitter’da "Aleyna'nın ayısı kadar ünlü olamadın" paylaşımını yaptı.

Aynur Aydın, konuyla ilgili ilk kez UçanKuş TV’ye konuştu.

Aydın, “Böyle haberlerin çıkmasına çok üzüldüm. Ünlü olmak ya da olmamak ayıp bir şey değil. Benim hayatımdaki gayem kalıcı işler yapmak, güzel eserler yapmak,  güzel bir hayat yaşayıp iyi bir insan olmak. Onun dışında herkes kendine yakışanı yapıyor. Yaşananlarla ilgili çok üzgünüm. Hiç yakışmadı, hiç güzel olmadı. Gözlemlediğim kadarıyla hep ben Aleyna’nın yanında bulunuyormuşum gibi bir algı vardı. Ben bunu yıkmak istedim. Tek amacım buydu. Ne onu yermek, ne aşağı düşürmek ne de başarısının üstüne konmak gibi bir amacım yoktu… Keşke ismim bu olaylara karışmasaydı. Yolları açık olsun, kendilerine iyi baksınlar…” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaynur aydın  aleyna tilki