UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL DEHŞETİ YAŞADI

Meksika'da yaşayan Kolombiyalı model Sonia Rodriguez uyuduğu sırada sevgilisinin saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan 24 yaşındaki model, yaşadığı dehşeti sosyal medya hesabından anlattı.

ÜNLÜ MODEL DEHŞETİ YAŞADI

Dünya Kolombiyalı model Sonia Rodriguez'in başına gelenleri konuşuyor. Meksika'nın Tulum kentinde yaşayan 24 yaşındaki model, erkek arkadaşı tarafından saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz cuma sabahı meydana gelen korkunç olay, Kolombiyalı modelin sevgilisi ile birlikte dışarı çıktığı gece patlak verdi.

Sonia ve erkek arkadaşı Akashi Alejandro Fukushima, saldırıdan bir gece önce eğlenmek için dışarı çıkmıştı. Ancak aralarında tartışma çıktı.

Akashi Alejandro Fukushima, çevresindekilerin bakışlarına aldırmadan kız arkadaşına sözlü olarak saldırmaya ve hakaretler etmeye başladı.

Bu olay sonrasında gözaltına Fukushima, gözaltına alınarak ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

İngiliz Daily Star gazetesinin aktardığına göre Sonia Rodriguez de sevgilisi Fukushima ile birlikte yaşadığı eve döndü.

Kolombiyalı modeli kan revan içinde, şişlik ve morluklarla bırakan saldırı, bu olaydan bir gün sonra meydana geldi.

Fukushima, polsi merkezinden salınarak eve döndü. 24 yaşındaki Sonia Rodriguez, sosyal medyada paylaştığı iletide başına gelenleri şöyle anlattı:

"Erkek arkadaşım hem sarhoştu hem de uyuşturucu kullanmıştı. Aklını kaybetmiş gibiydi. Davranışları aşırı derecede agresif bir hal aldı.

Sokakta bana hakaretler yağdırdığı için polis geldi ve onu tutukladı. Beş parasız bir şekilde sokakta kaldım. Onu görmek istemediğim için eve gittim. Sabah olduğunda her şeyin çözülmüş olacağını umuyordum. Ancak öyle olmadı. Sabah 7 civarında suratıma aldığım sert darbelerle uyandım.

Bana daha önce de birkaç kez şiddet uygulamıştı. Hatta bambudan yapılmış bir sopayla kafama, kollarıma ve bacaklarıma vurmuştu. Akashi Alejandro'nun saldırısına uğradığımda evde üç kişi vardı. Ancak hiçbiri polisi aramadı ve bana kimse yardım etmedi."

Kolombiyalı model, olayın şokunu atlatıp kendine geldiğinde polise giderek şikayetçi olduğunu söyledi.

Sonia Rodriguez'in başına gelenleri anlattığı ve saldırı sonrasındaki yaralarını gösteren fotoğrafını paylaştığı Facebook iletisine binlerce yorum geldi. Fotoğraf onlarca kez paylaşıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeksika  model  sonia rodriguez