UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ÇARPICI SÖZLER

İsrailli oyuncu Meital Dohan (40), sinema dünyasının efsanevi isimlerinden Al Pacino (79) ile biten ilişkisi hakkındaki sözleri ile magazin gündemine damga vurdu.

ÜNLÜ OYUNCUDAN  ÇARPICI SÖZLER

Son olarak ‘The Irishman’ (İrlandalı) filminde rol alan Oscar ödüllü Al Pacino’nun İsrailli oyuncu sevgilisi Meital Dohan, ayrılık iddialarını doğruladı.

İsrail’de yayınlanan bir dergiye konuşan Meital Dohan, ABD'li yıldız ile aralarındaki 39 yaş farkın ve aktörün para harcamayı pek sevmemesinin ilişkiyi bitirdiğini söyledi.

40 yaşındaki güzel, 180 milyon dolarlık (1 milyar TL) servete sahip olduğu tahmin edilen Al Pacino'nun ‘cimri’ davrandığını belirtti.

"Al Pacino bile olsa bu kadar yaşlı bir adamla birlikte olmak zor. İnkâr etmeye çalıştım ama dürüst olmak gerekirse yaşlı bir adam. Para harcamayı sevmediğini kibarca nasıl söyleyebilirim? Bana sadece çiçek aldı” açıklaması dikkat çekti.

Dünyaca ünlü oyuncu, ‘The Irishman’ filminin Kaliforniya’daki galasına Metial Dohan ile katılmış ve objektiflere poz vermişti.

Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan, Lyndall Hobbs ve Lucila Solá gibi isimlerle birlikte olan 3 çocuk babası Al Pacino hiç evlenmedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAL PACİNO  MEİTAL DOHAN