UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN'DAN HİRA'YA “KIŞ LASTİĞİ”

Alişan ve Buse Varol çiftinin keyfi yerinde... Birlikte akşam yemeğine çıkan ikili, Demet Akalın'ın kız Hira'ya bir sonraki doğum gününde almayı düşündükleri hediye ile güldürdü.

ALİŞAN'DAN HİRA'YA “KIŞ LASTİĞİ”

Alişan ve Buse Varol çifti, önceki akşam Emirgan'da görüntülendi. Akşam yemeğine gelen ikili, mekan çıkışı UçanKuş TV objektiflerine yakalandı.

Bir hayli keyifli görünen Alişan ve Buse Varol, oğulları Burak'ı uyutup çıktıklarını fakat sık sık kameradan kontrol ettiklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde gösterişli bir organizasyonla Burak'a doğum günü partisi yapan çift, çok eğlendiklerini ve Burak'a ilerisi için bir hatıra bıraktıklarını söyledi.

Dostlarına aldığı hediyelerle adından söz ettiren Demet Akalın'ın hediyesi sorulunca ise Alişan ve Varol ikilemde kaldı.

Buse Varol, “beşi bir yerde taktı ama sanki beşi bir yerdeden daha büyük duruyordu” dedi.

İlk yaş günü olduğu için bu kadar özendiklerini söyleyen ikili, sonraki yaşlarında bu kadar büyük bir kutlama yapmayacaklarını da söyledi.

Öte yandan Akalın'ın Hira'ya hediye ettiği pembe araba hatırlınca ise Alişan, “Hira'nın bir sonraki doğum gününde bizim hediyemiz kış lastiği olacak” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  buse varol  demet akalın