UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI! SÖYLEDİKLERİ KAN DONDURDU

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde Ziya Pirdal (28), evde bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Özlem Pirdal'ı (25) bıçaklayarak, öldürdü.

EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI! SÖYLEDİKLERİ KAN DONDURDU

Olay sonrası kaçan Ziya Pirdal, polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen Pirdal'ın, “Dün akşam 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve çocuklarım uyuyordu. Eşimi uyandırdım. 'Çocuklar benden mi ?'dedim. ‘Çocuklar senden’ dedi. Darp ettim. Bu sırada çocuklar uyandı. Mutfaktan bıçağı alıp, önce boğazını kestim daha sonra bıça

Olay, saat 03.30 sıralarında, Cumayeri'ndeki apartman dairesinde meydana geldi. Marangozluk yapan Ziya Pirdal, dün akşam 23.00 sıralarında eve geldi. Eşi Özlem Pirdal’ı uyandırdı önce darp etti daha sonra da bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ziya Pirdal, Cumayeri Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.


'BU ÇOCUKLAR BENDEN Mİ DEDİM DAHA SONRA ÖLDÜRDÜM”


İki çocuğunun annesi eşi Özlem Pirdal’ı öldüren Ziya Pirdal ifadesinde, “Özlem’le 2014 yılında severek evlendim. Bu evliliğimizden 2 çocuğumuz oldu. Her aile de olduğu gibi ufak tefek tartışmalarımız oldu. Özlem çocuklara bakardı, ev hanımıydı. Öğle saatlerinde iş yerime gittim. Akşam ise 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve çocuklarım aynı yatakta uyuyorlardı. Eşimi uyandırdım. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Bu nedenle çocukların benden olup olmadığını sordum. Bana ‘Hayır öyle bir şey yok. Çocuklar senden” dedi.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem