UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYA BU KADINI KONUŞUYOR! KEDİSİ UĞRUNA BUNU YAPTI!

Bugüne kadar 1775 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüsle ilgili dünyanın dört bir yanından haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre, 21 yaşındaki Kristina Shramko sayesinde gözler tekrar hastalığın sıfır noktası kabul edilen Wuhan'a çevrildi. Sekiz aydır Çin'in Wuhan kentinde yaşayan genç kadının açıklamaları yankı uyandıracak cinsten. İşte koronavirüse dair son gelişmeler...

DÜNYA BU KADINI KONUŞUYOR! KEDİSİ UĞRUNA BUNU YAPTI!

Çin'de Covid-19 adı verilen koronavirüs salgınının başladığı Wuhan kentinde yaşayan 21 yaşındaki bir Kanada vatandaşı, tüm dünyada gündem oldu.

Business Insider sitesinin haberine göre Kristina Shramko, yaşında genç bir kadın. Koronavirüs salgınının başlamasından sekiz ay önce Wuhan'a yerleşmiş.

Vancouver'da moda pazarlamacılığı okuyan Shramko'nun birlikte yaşadığı erkek arkadaşının salgından önce bir iş gezisine gittiği ancak 23 Ocak'tan beri karantina altında olan kente dönemediği belirtiliyor. En son bir hafta önce evininin karşısındaki süpermarketten alışveriş yapmak için dışarı çıktığını anlatan Shramko, psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Shramko, günlerini YouTube kanalında yayımladığı videolar yaparak ve kedisiyle oynayarak geçiriyor. Ancak kimseyle temas edemediği için kötü etkileniyor. Karantinanın Nisan ya da Mayıs'a kadar sürebileceği söylentileri dolaştığına dikkat çeken Shramko, zorunlu olmadıkça markete gitmek için de dışarı çıkmadığını ve az bir parayla yetindiğini belirtiyor.

21 yaşındaki Kristina Shramko, kedisini terk etmemek için ülkesine dönmedi. Shramko, Kanada hükümetinin tahliye programına kayıt olduğunu fakat uçakta kedilere izin verilmediği için Vuhan'da kalmayı tercih ettiğini söyledi. Shramko, "Kitya'yı burada arkadaşlarıma bırakabilirdim. Ama onu terk etmek istemedim" dedi. Çin'de Wuhan'ın bağlı olduğu Hubei eyaletinde 50 milyon kadar kişi karantina altında yaşıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  dünya