UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZÜR DİLEYEN DİAGNE İÇİN KARAR VERİLDİ

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Senegalli golcü, hocasından ve takım arkadaşlarından özür dilemesine karşın Club Brugge, takımın havasını bozacağı gerekçesiyle Diagne'yi affetmeyecek.

ÖZÜR DİLEYEN DİAGNE İÇİN KARAR VERİLDİ

Galatasaray'ın geri almayı kabul etmediği Mbaye Diagne, özür dilemesine rağmen Club Brugge tarafından da affedilmiyor.

Belçika basınında yer alan son haberlere göre, geçtiğimiz gün yaptığı röportajda hatalı olduğunu söyleyen ve Club Brugge'de tekrar çalışmalara başlayacağını belirten Mbaye Diagne'ye teknik direktör Clement'ten izin çıkmadı.


"KULÜBÜN HAVASINI BOZABİLİR"


Teknik adamın, "Kulübün havasını bozabileceği" gerekçesiyle Diagne'nin dönüşüne olumlu yanıt vermediği kaydedildi.

Senegalli oyuncu, geçtiğimiz gün yaptığı geniş açıklamalarda transfer döneminde yaşanan süreç ile ilgili geniş bir açıklama yapmıştı.


"SEZON SONUNA KADAR KALACAĞIM" DEMİŞTİ


Diagne Brugge'de antrenmanlarına devam edeceğini söylerken, "Brugge'e geri dönüp idmanlara başlamadan önce İstanbul'a bazı evrak işlerini halletmek için gittim. Sözleşme beni 1 yıllığına bağlıyor. Brugge'de takım arkadaşlarım ile birlikte idmana devam etmem yönünde karar aldık. Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur. Ama kararını değiştirmezse, bir değişiklik olmaz. Sezon sonuna kadar Brugge'de kalacağım. Çin'e ya da başka bir kıtaya transfer olma amacım yok" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdigne  spor