UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ KOÇ'TAN ÖRNEK HAREKET! ŞEHİT HABERİ SONRASI...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'deki yayına çıkıp, İdlib'de şehit olan askerlerimize başsağlığı diledi ve konuşma yapmayacağını söyleyerek yayını bitirdi.

ALİ KOÇ'TAN ÖRNEK HAREKET! ŞEHİT HABERİ SONRASI...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair yapacağı canlı yayını iptal etti. Saat 16:00'da FB TV ekranlarına çıkan Ali Koç, İdlib'de 5 askerimizin şehit, 5 askerimizin ağır yaralı olması nedeniyle yapacağı konuşmayı iptal ettiğini duyurdu.


İŞTE ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMASI


Bugün sizlere gündemle ilgili bazı konularda açıklamalarımız olacaktı. Hafta sonu Alanyaspor maçında yaşadığımız bazı olaylar camiamızda infial boyutuna geldi. Orta hakem ve VAR hakeminin ürkütücü boyutta olan kararlarının sebeplerini, TFF'ye bakış açımızı, TFF ile ilgili ümitlerimiz, beklentilerimiz, pozitif beklentilerimiz, TFF'den Türk futbolunu değiştireceğine dair inançlarımız varken, TFF'nin nasıl seçildiği, hakem atamalarının, hakemler içinde dengelerle ilgili görüşlerimizi paylaşacaktık. Artık bu şekilde devam edilemeyeceğini ve neler yapılmasını gerektiğini açıklayacaktık. Camimızı devletle karşı karşıya getirme yönünde algı operasyonunu kimlerin yaptığını, neler amaçladıklarını anlatacaktık, sezonun geri kalanı için çağrımız olacaktı.

 

Ancak programın başlamasına kısa süre kala 5 kahraman askerimizin şehit olduğu, 5 kahraman askerimizin ise yaralandığını öğrendik. Ayrıca bölgede hareketliliğin devam ettiğini bilgisini aldık. Bu acı haberi ekranların başında vermek istedim. Allah rahmet eylesin, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Birkaç gün içerisinde görüşlerimizi aktaracağız. Tekrar başımız sağ olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acı haberler almayı nasip etmesin.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali koç  gündem