UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZÜLFÜ LİVANELİ İNŞAATTAKİ YETENEĞİ BULDU

Zülfü Livaneli, sosyal medyada videosunu görüp peşine düştüğü genç yeteneği buldu.

ZÜLFÜ LİVANELİ İNŞAATTAKİ YETENEĞİ BULDU

Sanatçı, Murat Akbaşlı adlı gencin inşaatta Kürtçe türkü söylerken çekilmiş görüntülerini Twitter’da “Böyle bir sese kolay kolay rastlanmaz. Keşke bulabilsek de konserlerime konuk sanatçı olarak davet etsem” notuyla paylaşmıştı. Mahsun Kırmızıgül de “Ben de bu güzel sese aranjörlük yapacağım” mesajını yayınladı. Kırmızıgül’e “Bulduk Mahsuncum. Vanlı” diye yanıt veren Livaneli, ekibinin Akbaşlı’yla görüştüğünü açıkladı. Livaneli’nin konser organizasyon ekibi Kerki Solfej yetkilileri ise “28 Mart’ta Zülfü Livaneli’nin Diyarbakır’da vereceği konser için görüştük ama net bir cevap alamadık” dedi.  

"BU KADAR YAYILACAĞINI BİLMİYORDUM"

Sosyal medyada gündem olan videoya ilişkin konuşan sesin sahibi Murat Akbaşlı, "İnşaatta çalışıyordum. Bir gün inşaatın mimarı yanıma geldi. 'Şarkı söyle, videoya çekeceğim, sana kaset yapalım' dedi. Ben de şarkı söylemeyi sevdiğim için okudum. Valla ben de bu kadar yayılacağını bilmiyordum. Zaten haberim yoktu. Görünce ben de şaşırdım. Bu kadar yayılması tesadüf..."

"YAŞADIĞIM SORUNLAR, DERTLERİ BENİ ŞARKI SÖYLEMEYE İTTİ"

En çok kimleri dinlediği sorusunu ise "En çok Aşık Veysel'i seviyorum bir de Şakiro'yu" diyen Akbaşlı, "Birçok dertle karşılaştım. Ondan dolayı böyle okuyorum herhalde. Küçükken evimizin bir odası vardı. 12 kişi o odada kalırdık. Hayatın kendisi çok yorucu zaten. Yaşadığım sorunlar, dertler beni şarkı söylemeye itti" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzülfü livaneli  inşaat  yetenek  ses  şarkı