UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÜÇÜKKEN HERKES ALAY EDİYORDU ŞİMDİ FENOMEN

Okul hayatı boyunca hastalığı yüzünden korse takan ve sırf bu nedenle arkadaşları tarafından dışlanıp zorbalığa maruz kalan 22 yaşındaki ABD'li model şimdi herkesin hayran olduğu bir Instagram fenomeni...

KÜÇÜKKEN HERKES ALAY EDİYORDU ŞİMDİ FENOMEN

Instagram'da 1,3 milyon takipçisi bulunan ve her paylaşımıyla büyük beğeni toplayan Yaslen, ortaokula gittiği dönemde kendisine skolyoz teşhisi konulduğunu ve bu sebeple arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kaldığını söyledi.


Şimdilerde ünlü bir fenomen olan genç model, ilk kez geçmişte yaşadıklarından bahsetti.Hastalığı nedeniyle çok güvensiz hissettiğini ifade eden Clemente, "Her gün korse takmak zorundaydım. Onu gizleyebilmek için sürekli kapüşonlu eşofmanlar giyiyordum.Sıcak havalarda bayılacak gibi olsam da yine de üzerimden çıkarmıyordum. Yalnızca iki arkadaşım vardı" dedi.Uygulanan tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşan model, özgüveninin yerine geldiğini ve sosyal medyayı aktif kullanmaya başladığını belirtti.


22 yaşındaki genç kadın, modellik kariyerine Instagram'da bir bikini markasından gelen teklifle başladığını söyledi. Bedenindeki eğriliği saklamak için uzun yıllar çaba sarf eden genç model, şimdilerde paylaşım başına 500-800 dolar arası para kazandığını açıkladı.


Skolyoz, omurganın göğüs veya bel bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğriliğidir. Normal ve sağlıklı omurgada omurlar arkadan bakıldığında yukarıdan aşağıya yani boyun, sırt ve bel bölgelerinde düz bir hat şeklinde uzanır. Skolyozda ise omurlar sağa veya sola doğru yer değiştirir ve aynı zamanda kendi eksenleri etrafında skolyoz omurga döner.




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  magazin