UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONA İLK KABUSLARI YAŞATTI

Yeni tip coronavirüsü kabusu devam ediyor. Dün virüste en ölümcü gün yaşandı. Gelen son dakika bilgisine göre de ilk kez bir ABD vatandaşı coronavirüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

CORONA İLK KABUSLARI YAŞATTI

Dün coronavirüsünün en ölümcül günüydü. Bir günde tam 86 can ölümcül yeni tip coronavirüsüne kurban verildi. İşte anlık olarak yaşanan tüm gelişmeler...

İLK KEZ ABD VATANDAŞI ÖLDÜ

Dünya genelinde 27 ülkeyi etkileyen virüste dün bir ilk de yaşandı. Virüsün sıfır noktası Wuhan'da yaşayan bir ABD vatandaşı da yaşamını yitirdi. Bu kayıp coronavirüsü nedeniyle ölen ilk ABD'li oldu.

Japonya Dışişleri Bakanlığı Wuhan'da tedavi olan 60 yaşındaki bir Japonya vatandaşının zatürreden yaşamını yitirdiğini açıkladı. ölümün virüs kaynaklı olup olmadığı tam olarak bilinmiyor. Eğer virüs kaynaklı ise bu vaka da ölen ilk Japonya vantandaşı olarak tarihe geçecek.

Virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 720'ye dünya genelinde enfekte olanların sayısı da 34 bin 400'e yükselmiş durumda. Virüsün hala tedavisi bulunabilmiş değil.

Binlerce insan, Japonya ve Hong Kong'a demirlemiş iki cruise gemisinde karantina altında bulunuyor. Japonya'daki Diamond Princess isimli cruise gemisinde virüs taramaları devam ederken gemideki toplam enfekte insan sayısı 64'e yükseldi.

ÇİN İDAM CEZASI VERECEK

Çin hükümeti virüsün kontrol edilmesi adına alınan önlemleri engelleyenlere ağır cezalar vereceğini duyurdu.

Kuralları ihlal edenler hızlı tutuklamalara, cezalara ve hatta ölüm cezasına maruz kalacaklar...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona  virüs  çin