UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCUDAN “EŞCİNSELİM” İTİRAFI

İngiliz ITV'nin en önemli ekran yüzlerinden biri olan Phillip Schofield, bugün yaptığı açıklama ile eşcinsel olduğunu duyurdu.

ÜNLÜ SUNUCUDAN “EŞCİNSELİM” İTİRAFI

İngiliz ITV’nin en meşhur sunucularından biri olan Phillip Schofield, eşcinsel olduğunu açıkladı. Açıklamayı Instagram üzerinden yapan Schofield 27 yıldır birlikte olduğu eşi Steph ve kızları Molly ve Ruby’e teşekkür ettikten sonra açıklamayı yaptı.

Ailesinin kendisine çok destek olduğunu söyleyen 57 yaşındaki Schofield, “Steph harikaydı, onu çok seviyorum. Kızlarım da inanılmazdı, destekleyici oldular” dedi.

Schofield, “Bugün haklı gerekçelerle eşcinsel olmak kutlanacak ve gurur duyulacak bir şey. Dürüst olarak kafamda huzuru bulacağımı ve ilerleyebileceğimi umuyorum” dedi. “This Morning” isimli sabah programını sunan Schofield, “Bu karar benim için ve zihin sağlığım için çok önemli. Bunu insanlara anlattıkça daha da hafifliyorum” dedi.

Schofield, aile yaşamı boyunca birçok kez evde çok karanlık anların yaşandığını ve pek çok kez kalp kırılmasına sebep olan diyalogların ve tartışmaların meydana geldiğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERphilip schofield  eşcinsel