UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de yaptığı açıklamada bölge halkına doğalgaz müjdesi verdi.

ERDOĞAN'DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, doğal gaz açıklaması yaparak, "İnşallah yıl sonuna kadar burada doğal gaz sorununu çözüme kavuşturacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bugün, Delice'ye verdiğim söz vardı, şükran borcumuzu ödemek için geldik. Delice 31 Mart seçimlerinde yüzde 85,5 ile AK Parti dedi. Gönül belediyeciliğine rekor düzeyde destek verdi. Delice bu ferasetiyle 83 milyonun tamamına da örnek oldu. 31 mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice'ye teşekkür ediyorum. Bu ara bol bol yurt dışı seyahatler var. Şimdi sizinle bir başka final yapıyoruz. Sizden gördüğüm bu ilgi alaka ile insan yorulur mu? Bizim yol arkadaşlığımız uzun sürecek. Oylarıyla Cumhur İttifakı'nı zirveye taşıyan MHP'li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.

Eğitimden sağlığa adaletten emniyete ulaşımdan enerjiye kadar her alanda büyük Türkiye'yi güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz. Bizim siyasetimizde Türkiye'yi kutuplara ayırmak, bölgelere ayırmak, kamplaştırmak, dışlamak yok. Bizim siyasetimizden milletimizi hor görmek de yok.

83 milyonun her ferdini kucaklıyoruz.

Bakın Van'dan aldığımız haber ortada. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Dikkat edin aynı çevrede binlerce kilometre öteden gelip Suriye'yi kan gölüne çevirenleri sorgulamıyor.

Biz sözü dinlenen bir ülke bırakmanın derdindeyiz. Son 17 yılda Türkiye'ye tarihi nitelikte reformlar kazandırdık.

Kırıkkale eski rakamıyla 13 katrilyon.

Doğal gaz ile ilgili konuyu bakanımzla, yükleyici firmayla konuştuk. İnşallah yıl sonuna kadar burada doğal gaz sorununu da çözüme kavuşturacağız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN  DOĞALGAZ