UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRİZ GEÇİRDİ: CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA ÜZERİME İDRARINI YAPTI'

Sayısız ünlü oyuncuya tecavüz etmekten yargılanan Hollywood'un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein'ın cinsel taciz davasında kilit tanıklardan birisi sorgulama esnasında sinir krizi geçirdi.

KRİZ GEÇİRDİ: CİNSEL İLİŞKİDEN SONRA ÜZERİME İDRARINI YAPTI'

Mahkemede ünlü yapımcının cinsel saldırısına uğrayan Jessica Mann, Weinstein ile cinsel ilişkiye girdiğinde ünlü yapımcının kendisinin üzerine idrarını yaptığını belirtti.


Dünyanın en önemli yapımcılarından biri kabul edilen Harvey Weinstein'ın taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllardır süren skandal ortaya çıkmış ve bunun sonucunda da #MeToo akımı başlamıştı.

Weinstein'ın cinsel taciz davasının son duruşması dün görüldü. Duruşmada yine gerginlik hakimdi.


'Kilit isimler' arasında yer alan 34 yaşındaki eski oyuncu Jessica Mann, Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno tarafından sorgulandı.

Mann, buna rağmen yine de yeni cep telefonu numarasını ünlü yapımcıya 5 kez verdiğini ekledi.


Mann, Weinstein'ın kendisine Mart 2013'te New York'ta, 8 ay sonra da Los Angeles'taki bir otelde tecavüz ettiğini söyledi.

Mann ayrıca, Weinstein ile cinsel ilişkiye girdiğinde ünlü yapımcının kendisinin üzerine idrarını yaptığını belirterek "Bu olay benim için büyük şok oldu" dedi.


Mann, Weinstein'ın oyunculuk kariyerine zarar vermesinden korktuğunu ve bu nedenle cinsel ilişkiye girdiğini vurgulayarak, "Onunla cinsel ilişkiye girdim çünkü oyunculuk kariyerimi bitirmesini istemiyordum" diye konuştu.

Ancak hakkında sorular sorulmaya devam ederken ağlama ve histeri krizine giren Mann, sakinleştirilemeyince mahkeme salonundan dışarıya çıkarıldı.

Bu gelişmelerin ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin  gündem