UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE AHMET HAKAN ORADA

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine katılan gazeteciler grubu arasında yer alıyor. Ancak, Erdoğan'ın geçtiğimiz ay Berlin’e yaptığı ziyaret dönüşünde uçakta çekilen bir fotoğrafta Ahmet Hakan'ın arka sıralarda kalması, "saklandığı" yorumları yapılmasına neden olmuştu. Hakan, o tevatüre, bugün uçaktan kamuoyuna yansıyan yeni fotoğraftaki pozuyla yanıt verdi...

İŞTE AHMET HAKAN ORADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün resmi ziyaret için gittiği Ukrayna'daki temaslarının ardından gece geç saatlerde özel uçak "TUR" ile Ankara'ya döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte seyahate katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve gazeteci heyeti de Türkiye'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'daki ziyaretlerinin ardından yurda dönerken uçakta gazetecilerle sohbet etti ve gündemdeki sıcak gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın uçakta sohbet ettiği medya mensupları arasında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da yer aldı.

"UÇAKTA SAKLANDI" DENİLMİŞTİ

Ahmet Hakan son olarak geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyaretine katılmıştı. Bu ziyaret sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gazeteci heyetinin Berlin’den dönerken uçakta çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada büyük tartışma konusu olmuştu.

Ahmet Hakan’ın fotoğrafta arka sıralarda kalması nedeniyle çok net seçilememesi, "Ahmet Hakan fotoğraf karesinde görünmemek için saklanıyor" yorumları yapılmasına neden oldu. Hatta bu konu sosyal medya platformu Twitter’da kısa sürede gündem başlıkları arasına girdi.

Gazeteci Ahmet Hakan çok konuşulan bu poz üzerine köşesinde "Fotoğrafta nasıl kayboldum" başlığını taşıyan bir yazı kaleme alarak duruma açıklık getirdi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Dün bütün gün. Eşim dostum, özellikle ikinci fotoğraf karesi üzerinden tüm mizahi kılıçlarını kuşanarak yüklendiler de yüklendiler bana. Annem aradı. ‘Biraz girişken olsana oğlum. Erken gidip yer kapsana, bizim çocuklara bir türlü öğretemedim ki ben bu işleri' diye yakındı durdu telefonda. Bir başkası ise 'Atamadın üzerinden şu imam-hatipli mahcubiyetini' diyerek laf dokundurdu. İtiraf edeyim ki. Bundan da memnun oldum” ifadelerini kullandı.

GÖĞSÜNÜ GERE GERE FOTOĞRAF KARESİNDE...

Cumhurbaşkanı'nın dün sona eren Ukrayna gezisinin ardından uçakta çekilen ve basınla paylaşılan fotoğraf karesinde ise Ahmet Hakan en çok sivrilen isimdi... Hakan son uçak fotoğrafında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturduğu koltuğun arkasında, sol köşe başında, ayakta yer aldı.

Heyetteki gazetecilerin siyah ve lacivert ağırlıklı kıyafetlerinin aksine, beyaz gömlek ve kahverengi ceket tercihi yapan Ahmet Hakan bu kez fotoğrafta, adeta "gündüz feneri" gibi dikkat çekti.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni bu pozu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında "fotoğraflarda görünmemek için saklandığı" iddialarını da çürütmüş oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet hakan  cumhurbaşkanı