UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEPREMDEN SONRA ŞİMDİ DE "KORONAVİRÜS"

6.8 büyüklüğündeki Elazığ depremi sırasında attıkları tweetlerle arama kurtarma ekiplerini yanlış yönlendirmeye çalışan provokatörler şimdi de korona virüs ile ilgili algı oluşturmaya çalışıyor. Ancak yalancının mumu bu kez yatsıyı bile beklemeyip söndü...

DEPREMDEN SONRA ŞİMDİ DE "KORONAVİRÜS"

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin ölümü ile sonuçlanan 6.8'lik deprem sırasında insanlıktan nasibini almamış provokatörlerin eylemlerine tanık olunmuştu.

Deprem sonrasında nifak çıkarmak ya da takipçi kazanmak için yapılan bu provokörler hakkında gerekli adli işlem yapıldı. Ancak kötü kötüyü, yanlış yanlışı çeker sözünden hareketle bu kez de dünyanın büyük endişe ile önlemeye çalıştığı korona virüsü, sosyal medyada hiçbir ahlak kaygısı taşımayan provokatörlere malzeme oluyor.

Bilindiği gibi bugüne kadar Türkiye'de korona virüs teşhisi konulan tek bir vaka bile bulunmuyor. Wuhan'dan Koca Yusuf operasyonu ile vatandaşlarını getiren Türkiye'yi karalamak isteyen bir provokatör ise devleti yalancılıkla itham ediyor.

İŞTE ONLARDAN BİRİ...

"Burası şişli etfal hastanesinin arka kapısı, devlet çin virüsünü bizden saklıyor. fotoyu gizli çektim" diyen ve adının Defne Ardiç olduğunu yazan bu provokatör mesajını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da mantionlıyor.

PEKİ GERÇEK NE?

Gerçek aslında tüm çıplaklığı ile ortada. Çünkü gizli çektiğini iddia ettiği fotoğraf Türkiye'de bile çekilmiş değil. Çin'de korona virüs salgınına ilişkin internette dolaşan fotoğraflardan biri ve görevlilerin hemen arkasında duvara dayalı panolardaki Çince yazılardan bunu anlamak da mümkün.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeprem  elazığ  koronavirüs