UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASAK AŞKIYLA 8 AYLIK BEBEĞİNİNİN KAFASINI KESTİ!KANINIZ DONACAK

Yasak aşkıyla birlikte 8 aylık bebeğini defalarca bıçaklayıp kafasını kesmişti! Cezaları belli oldu

YASAK AŞKIYLA 8 AYLIK BEBEĞİNİNİN KAFASINI KESTİ!KANINIZ DONACAK

Belarus'ta yaşanan akılalmaz cinayette, 48 yaşındaki yasak aşkıyla birlikte 8 aylık bebeğini öldüren 26 yaşındaki cani anne 25 yıl hapse mahkum edildi, suç ortağı ise idam edilecek.


2018 yılında Belarus'ta yaşanan cinayette 26 yaşındaki Natalya Kolb ve gizlice evine aldığı yasak aşkı 48 yaşındaki Viktar Syarhel birlikte alkol alıyordu.


O sırada henüz bilinmeyen bir sebeple Viktar Syarhel beşiğinde uyuyan bebeği bıçaklamaya başladı. Sonrasında kafasını keserek hayatına son verdi.

Saatler sonra bebeğin babası, Natalya Kolb'un kocası Leonid, eve döndü ve korkunç manzarayla karşılaştı. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğince sinir krizi geçiren adam kendinden geçmişti.


8 yaşındaki bebeği defalarca bıçaklayıp kafasını kesen cani çiftin cezaları belli oldu. Brest Bölge Mahkemesi, cinayetin canice hislerle işlendiğine kanaat getirerek ikiliye en ağır cezalarını verdi.


48 yaşındaki Viktar Syarhel'e idam cezası verildi.


Günahsız bebeğin cani annesi ise kadınlara idam cezası uygulanmadığı için ömür boyu hapiste kalacak.

Komşuları ailenin mutlu bir aile olduğunun altını çizerek, kısa süre önce çocuklarını da kiliseye götürerek vaftiz ettirdiklerini söyledi. Mahalle sakinleri, Leonid Kolb'un acısını paylaştıklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  belarus