UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SINIRDA SICAK GELİŞME! BAKAN AKAR VE KOMUTANLAR HAREKAT MERKEZİN

Son dakika gelen bilgilere göre; Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ndeki faaliyetlerin yönetildiği Harekat Merkezi’nde birlik komutanlarıyla toplandı

SINIRDA SICAK GELİŞME! BAKAN AKAR VE KOMUTANLAR HAREKAT MERKEZİN

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Suriye sınırının sıfır noktasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki faaliyetlerinin yönetildiği Harekat Merkezi'nde birlik komutanlarıyla toplandı.

 

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınırın sıfır noktasındaki birliklerde incelemelerde bulundu.

 

Daha sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki faaliyetlerinin yönetildiği Harekat Merkezi'ne gelen Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, burada sınır birliklerinin komutanları ile bir araya geldi.

 

İlgili kurum temsilcilerinin de yer aldığı kritik öneme sahip toplantıda ayrıntılı brifing alan Akar, gerekli talimatları verdi.

 

Akar ve komutanların bölgedeki incelemeleri sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  bakan akar