UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR KAYNAK CİNAYETİNDE SON DURUM!

Trabzon’da üç yıl önce işlenen Pınar Kaynak cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan ve genç kadını gördüğünü söyleyen görgü tanıdığının çelişkili ifadeleri soru işareti bıraktı. İşte son durum…

PINAR KAYNAK CİNAYETİNDE SON DURUM!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Pınar Kaynak'ın katil ya da katilleri aranmaya devam ediyor.

Pınar'ın ismini vermek bir arkadaşı Pınar'ın hayatına dair önemli bilgiler paylaştı. Yayına gelen ihbar telefonlarından Pınar'ın açık kahverengi bir araca bindirildiğini ve cinayet yerine o araçla götürüldüğü öne sürülüyordu. Pınar'ın yayına katılan arkadaşı daha önceden Pınar, Neşat ve Kübra'nın aynı araçla Murat'ı cezavine ziyarete gittiklerini söyledi.

Pınar'ın, annesi İrfan Hanım'ın sevgilisi tarafından 13 yaşında tecavüze uğradığını söylediğini öne süren kadının anlattıkları yürek burktu. Pınar Kaynak, cinayetinden tutuklanıp 2 yıl sonra serbest bırakılan Arın ile de Pınar'ı annesinin tanıştığı iddia edilmişti. İrfan Hanım, iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Müge Anlı, Arın'ın bir hafta önce annesi ile görüşüp bir hafta sonra kızı ile görüşmesine tepki gösterdi.

İsmini vermek istemeyen bir seyirci Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına bağlandı. Olayın olduğu gece Trabzon – Maçka yolunda Kutlugün Köyü'nde Pınar'ın yürürken bağırdığını ve ağladığını arkadan bir araban inen bir kişinin Pınar'ı zorla araca bindirildiğini gördüğünü söyledi. Talihsiz kızın öldürüldüğünü ertesi gün gazetelerden öğrendiği belirten kişi, o bölgede fabrikalar olduğunu onların kameraları olduğunu iddia etti.

Pınar Kaynak'ın olay yeri raporu ortaya çıktı

Müge Anlı canlı yayında Trabzon'da öldürülen Pınar Kaynak'ın davası hakkında açıklamalarda bulundu. Olay yeri raporunu okuyan Müge Anlı, zincir detayı karşısında şaşkına döndü.

Trabzon'da elleri zincirle bağlanan, göğsünden bıçaklanan ve başı taşla ezilerek vahşice öldürülen 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak'ın katil ya da katilleri hala bulunamadı. Polisin yanı sıra Müge Anlı ve ekibinin de araştırdığı genç kadının katilleri ipuçlarına rağmen tespit edilemedi. Cinayetin ardından yürütülen soruşturmada Pınar'ın son gecesini birlikte geçirdiği Arın ve Nuri tutuklanmıştı. DNA örneklerinin tutmadığı Arın ve Nuri adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

"DNA eşleşmesi elde edilemedi!"

Pınar Kaynak'ın ailesinin avukatı Selahattin Onay, davaya dair önemli bilgiler paylaştı. Onay, Pınar'ın yakın çevresinden de DNA alındığına ve ancak kan donduran cinayette DNA eşleşmesi tespit edilemediğini sadece Arın'ın DNA'sının eşleştiğini söyledi. Suçlamaların odağındaki Pınar'ın sevgilisi Murat'tan DNA alınıp alınmadığının gizli tutulduğuna değindi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrabzon  pınar kaynak  müge anlı