UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI KENDİNİ AŞTI BU SEFER TAMAMEN ÜSTSÜZ!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Rita Ora, bu kez Love Magazin dergisi için verdiği üstsüz pozla gündeme geldi. Ora'nın cesur pozu magazin gündemine oturdu.

ÜNLÜ ŞARKICI KENDİNİ AŞTI BU SEFER TAMAMEN ÜSTSÜZ!

Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken 29 yaşındaki İngiliz şarkıcı Rita Ora, bu kez Love Magazin dergisi için verdiği pozla magazin gündemine bomba gibi düştü.


ÜSTSÜZ POZLARI GÜNDEM OLDU


29 yaşındaki şarkıcı Rita Ora, üzerinde bir kolye ve eldivenle Love Magazin dergisi için objektif karşısına geçti. Verdiği üstsüz pozla dikkat çeken Rita Ora, yaptığı açıklamalarla da gündem oldu.


"HASSAS KIRILGAN DUYGULARA SAHİP BİR TARAFIM VAR"


Kendisi hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı, "İnsanlar beni sürekli işkolik olarak görüyor. Dediğim dedik ve sert mizaçlı görüyorlar. Ama benim içimde daha hassas kırılgan duygulara sahip bir taraf var. Benim müziğim neyse o. Ne mutlu ki şarkılarım amacına ulaşıyor. Şimdiye kadar bu tarafımı göstermek zorunda kalmamıştım. Aslında hep içimde saklıyordum. Fakat artık bir şekilde buna hazırım. Belki de büyümek böyle bir şeydir" dedi.






Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşarkıcı  gündem  magazin