UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞALGAZ BORU HATTINDA PATLAMA

Ordu'nun Ünye ilçesi Yazkonağı Mahallesi’nde meydana gelen doğalgaz ana boru hattı patlamasında iki evde hasar meydana geldi.

DOĞALGAZ BORU HATTINDA PATLAMA

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda BOTAŞ'a ait ana doğalgaz boru hattında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay bölgesinde bulunan iki ev hasar alırken, olayın yaşandığı bölgede ise yaklaşık 5 metrelik bir çukur oluştu.

Patlamanın yaşandığı bölgeye oturan 73 yaşındaki Mustafa Baş, "Evde hanımımla beraber oturuyordum. Ben uçak gibi bir şey patladı zannettim. Ben kendimi evden dışarı çıkarır çıkarmaz bir alev topu kafamın üzerinden geçti. Alevler büyüyünce zaten evden dışarı kaçtım. Zaten sesi duyan komşularım kaçmaya başladı" dedi.

Olay anında yaşadıklarını anlatan mahallenin eski muhtarı Fahri Bayrak, "Ben evde otururken dışarıda bir kütleme sesi oldu. Ben önce deprem oluyor zannettim. Baktık ki doğal gaz ana borucu patlamış. Ben hayatımda böyle bir olay görmedim. Alevler etrafı öyle sardı ki evimizin üstüne kadar geldi" diye konuştu.

Yaşanılan patlama sonrası bölgeye tedbir amaçlı güvenlik şeridi çekilirken, çalışmaların ise halen devam ettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdoğalgaz  boru hattı  ordu  ünye