UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNTERNETTE KENDİNİ 'FATMA' DİYE TANITAN İBRAHİM…

İnternette kendini Fatma diye tanıtan İbrahim'in yaptıkları ortaya çıktı.

İNTERNETTE KENDİNİ 'FATMA' DİYE TANITAN İBRAHİM…

Antalya'da yaşayan İbrahim D., internet ortamında kendisini 'Fatma Aktuğ' olarak tanıtıp, Mardin'de yaşayan Salih B.'ye 35 bin 750 lira ile cep telefonu göndertti. Geldiği Antalya'da, İbrahim D.'nin arkadaşı Esra K.'yi 'Fatma Aktuğ' sanarak, 2 gün geçiren Salih B., gerçeği öğrenince soluğu poliste aldı.

Dolandırıcılık olayı, 2018 yılında başladı. Antalya'da oturan İbrahim D. internette tanıştığı Salih B.'ye kendisini Akdeniz Üniversitesi öğrencisi 'Fatma Aktuğ' olarak tanıtıp, maddi durumunun iyi olmadığını söyledi. Sosyal medyada açtığı sahte hesap üzerinden görüşmeyi sürdürdüğü Salih B.'yi kendisine aşık etti. Ardından da belli aralıklarla toplam 35 bin 750 TL ile bir cep telefonu göndermesini sağladı.

 

Mardin'in Midyat ilçesinde oturan Salih B. ise geçen yıl 4 Nisan günü Antalya'ya gelerek, buluşmak istedi. İbrahim D., buluşmaya arkadaşı Esra K.'yi gönderdi. 'Fatma Aktuğ' olarak bildiği Esra K. ile otelde iki gün geçiren Salih B., genç kadınla dini nikah kıydı. Bu sırada Esra K.'ye arkadaşı Murat U., otel ve imam bulma konularında yardım etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgündem  magazin