UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERGEN YALÇIN RESMEN BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş taraftarı akın etti. Sergen Yalçın, "Belki de hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım şu an olduğu kadar. Başkanımıza ve yönetimimize bize bu şansı verdiği için teşekkür ediyorum. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bu kadar destek gerçekten benim için mükemmel. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

SERGEN YALÇIN RESMEN BEŞİKTAŞ'TA

Sergen Yalçın resmen Beşiktaş'ta... Beşiktaş, Vodafone Park'ta taraftara açık olarak düzenlenen imza töreninde Sergen Yalçın'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş taraftarları imza törenine akın etti.

İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Burada bulunan 21 bin taraftarıma çok teşekkür ediyorum. İşte büyük Beşiktaş burada! Hocasıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla. Hocamız Sergen Yalçın ile devam edeceğiz. Kendisine imza sürecinde göstermiş olduğu fedakarlık ve tavır için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AVCI'YA TEPKİ

Ahmet Nur Çebi, görevine son verilen Abdullah Avcı'ya teşekkür ederken, Beşiktaş tribünlerinden tepkiler yükseldi.

SERGEN YALÇIN: HAYATIMDA HİÇ BU KADAR HEYECANLANMADIM

Sözü alan Sergen Yalçın ise "Çok heyecanlıyım. İki cümle söylersem yeterli olacak. Belki de hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım şu an olduğu kadar. Başkanımıza ve yönetimimize bize bu şansı verdiği için teşekkür ediyorum. Taraftarımıza sonsuz şekilde minnettarım. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bu kadar destek gerçekten benim için mükemmel. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13