UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ ADAM TARIM İLACI İÇEREK CANINA KIYDI

Muğla'da 'bankaya gidiyorum' diyerek evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 21 yaşındaki Cihat T., otomobilinde ölü bulundu. Cihat'ın intihar etmek için tarım ilacı içtiği belirlendi.

GENÇ ADAM TARIM İLACI  İÇEREK CANINA KIYDI

Çiftlik Mahallesi'nde yaşayan Cihat T., 27 Ocak' Pazartesi günü öğle saatlerinde, 48 EV 775 plakalı otomobiliyle bankaya gitmek için evden ayrıldı. Ancak geri dönmedi. Yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan araştırmada, Cihat T.'nin aynı gün saat 13.00 sıralarında, belediye ait katlı otoparka giriş-çıkış yaptığı belirlendi.

TARIM İLACI İÇEREK İNTİHAR ETTİ

Bugün ise Dirgeme mevkisindeki ormanlık alanda, kapıları açık bir otomobil gören vatandaşlar, ihbarda bulundu. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobilde cansız bedeni bulunan Cihat T.'nin tarım ilacı içerek, intihar ettiği belirlendi. Acı haberi alıp olay yerine gelen gencin babası Cavit T. ile yakınları, feryat etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Cihat T.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmuğla