UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MANİSA'DA KORKUTAN DEPREM!

Merkez üssü Manisa/Kırkağaç olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

MANİSA'DA KORKUTAN DEPREM!

Saat 14.26'da Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa gibi çok sayıda kentte de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre depremin büyüklüğü 5.1 olarak verildi.

AFAD verileri ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Manisa'daki depremle ilgili, "Şu anda herhangi bir hasar yok. 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Geçmiş olsun" dedi.

KIRKAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI: HİÇBİRİ BU KADAR KUVVETLİ DEĞİLDİ

Kırkağaç Belediye Başkanı İsmail Yaşar Gedüz yaşanan depremin ardından "Bize intikal eden bir olay söz konusu değil" dedi. Gedüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Geçenlerde olan 5.4'ten sonra devamlı sallanıyor. Binin üzerinde depremler oluştu. Ama bunların hiçbiri bu kadar kuvvetli değildi. Şu anda ben dahil olmak üzere, emniyet, zabıta ve belediye ekiplerimiz dolaşıyoruz. Şu ana kadar herhangi tehlikeli durum olmadı. Araştırmamız devam ediyor. Temennimiz inşallah hasar yoktur. Şu anda bizim daha önceki depremde hasarlı binalarımız yoktu. Ben o deprem sırasında araçtaydım. Vatandaşlarımız geçen depremden daha fazla hissettiklerini söylüyorlar. Bütün vatandaşlarımız dışarda, korkuyla bekliyorlar. Çalışmalarımız devam ediyor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmanisa