UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CÜNEYT ÇAKIR'A FIFA'DAN BÜYÜK ŞOK

Türkiye'yi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Cüneyt Çakır, FIFA’nın 2022 Dünya Kupası için çağrı yaptığı hakem listesinde yer almadığı iddia edildi.

CÜNEYT ÇAKIR'A FIFA'DAN BÜYÜK ŞOK

Cüneyt Çakır, FIFA’nın 2022 Dünya Kupası için çağrı yaptığı hakemler listesinde yer almadı. Cüneyt Çakır’ın liste dışı kalmasının yaş haddinden değil, performansından kaynaklandığı iddia edilirken konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan her hangi bir açıklama yapılmadı. İddiaya göre; Listelerin kesinleşmesiyle birlikte FIFA’nın 2022 Dünya Kupası hakem listesinde Cüneyt Çakır yer almayacak.

ÇAKIR KARARI BİLİYOR

Cüneyt Çakır’ın liste dışı kalmasını yorumlayan eski hakemlerden TRT spor yorumcusu Bünyamin Gezer, açıklanan listeye göre Cüneyt Çakır’ın 2022 Dünya Kupası’nda görevlendirilmeyeceğini, muhtemelen bu kararın Çakır tarafından da bilindiğini söyledi. Bünyamin Gezer bu iddiasını doğrulamak adına yaptığı yorumda da, “Cüneyt Çakır’ın Kayserispor ile Ankaragücü arasında oynanan maçtaki yönetimi ve psikolojisi bu kararı bildiğini gösteriyor. Cüneyt Çakır gibi bir hakemin bu kadar hata yapmasının ve her kararda VAR’a gitmesinin başka izahı olamaz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfifa  cüneyt çakır  dünya kupası