UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL RESTİ ÇEKTİ!

İzel ve Sinan Akçıl geçtiğimiz gün Akçıl’ın proje albümünde seslendireceği şarkının kayıtları için stüdyoda bir araya geldi.

SİNAN AKÇIL RESTİ ÇEKTİ!

14 Şubat’ta müzikseverler ile buluşacak albüm ile ilgili konuşan İzel, ameliyat gününü Sinan Akçıl’ın albümünde şarkı söylemek için ertelediğini söyledi.

İzel şöyle konuştu: “Sinan Akçıl’ın bana gel demesi yeter onunla çalışmam için. Normalde bugün lenf bezlerimden bir operasyon geçirecektim. Sinan Akçıl projesi için ameliyatımı Çarşamba gününe erteledim. Sevenlerim endişelenmesin büyük bir operasyon değil. İleride büyük bir sıkıntı çıkmasın diye lenf bezlerimi alacaklar.”

Sinan Akçıl’ın proje albümünde “Kararsızım” isimli şarkıyı seslendiren İzel, “15 yıl önce seslendirmek istediğim ancak yorumlayamadığım bir şarkıdır ‘Kararsızım’. Bu şarkıyı söylemek için 15 yıl bekledim. Bu gün de koşa koşa bu proje için geldim. Çünkü şarkılar bana hayat veriyor. Bu projede olmasaydım çok üzülürdüm” dedi.  

Son dönemde “Pop müzik bitiyor mu?” tartışmalarına son noktayı koyan Sinan Akçıl, “Bizim gibi üreten sanatçılar olduğu sürece pop müzik bitmez. Ben Rap müziği de pop müziği de çok seviyorum. Ama emin olun biri biterse diğeri de biter.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl  izel