UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLAN KONYA'DA ŞOV YAPTI!

Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kazanan Galatasaray 19. hafta maçında bu akşam deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı- Kırmızılı takımın Konyaspor maçı 11'i belli oldu. Cezalı Marcao'nun yerine Ahmet Çalık 11'de yer aldı. Ayrıca Linnes'in yerine yeniden Mariano'nun 11'de yer alması dikkat çekti.

ASLAN KONYA'DA ŞOV YAPTI!

Galatasaray'da gözler bu akşam deplasmanda oynanacak Konyaspor maçına çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılı takımı ligin ikinci yarısına iki galibiyet ile başlamıştı. Galatasaray bu iyi başlangıcını deplasmanda Konyaspor maçında devam ettirmek istiyor. Fatih Terim'in Arda polemiği yüzünden yönetimle ters düşmesinin ardından bu maçın önemi kendi adına bir kat daha arttı.



KONYASPOR 0 – 3 GALATASARAY




90+4' Maç sona erdi.

 

90' Maçın sonuna 4 dakika eklendi.

 

85' Shengelia ceza sahasının dışında uzak köşeye çok iyi vurdu, Muslera aynı güzellikte kornere çeldi.

 

80' Konyaspor'da Daci çıktı yerine Hurtado girdi.

 

79' GOL! Mariano'nun sağ kanattan ön direğe yerden ortaladığı topa gelişine düzgün bir vuruş yapan Adem Büyük ağları havalandırdı.

72' Galatasaray'da sakatlanan Saracchi yerini Şener Özbayraklı'ya bıraktı.

 

68' Galatasaray'da Saracchi bir sakatlık geçiriyor. Oyuna devam edemeyecek.

 

67' Galatasaray atağında Saracchi sol kanattan bindirdi ve şutunu attı top az farkla üstten auta çıktı.

 

64' Miya ceza sahası dışından kullandığı frikikte Muslera'yı geçemedi.

 

63' Rakibine faul yapan Lemina sarı kart gördü

 

59' Konyaspor'da Amir çıktı yerine Shengelia girdi.

 

57' Galatasaray'da sakatlanan Falcao çıktı yerine Adem Büyük girdi.

 

55' Galatasaray'da Falcao sağ baldırını tuttu ve kendini yere bıraktı. Tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak istediğini belirtti.

 

50' Konyaspor etkili geldi! Hızlı atakta sağ kanattan gelen ortada seken topu takip eden Thuram'ın sert şutu direğin hemen yanından auta çıktı.

 

46' Konyaspor'da Jevtovic çıktı yerine Miya girdi.

 

46' İkinci yarı başladı.


45' İlk yarı sona erdi.

 

41' Galatasaray'da Feghouli, Ömer Ali Şahiner'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.Sarı Kart - Sofiane Feghouli

 

39' GOL! Saracchi'nin sol kanattan yerden ortaladığı topu iyi kontrol eden Emre Akbaba, yakın köşeye sert ve düzgün vurdu ve ağları havalandırdı.


32' Konyaspor'da Jönsson, Falcao ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu. Jönsson'un önemli bir sorunu bulunmuyor, oyuna devam edebilecek.

 

28' Galatasaray yine etkili geldi! Feghouli'nin sağ kanattan ortasına ceza sahasında vuruşunu yapan Ömer'in şutu savunmaya da çarpıp kaleci Serkan'ın kucağına gitti.

 

 

26' GOL! Ömer'in sol kanattan getirdiği top savunmadan sekip Falcao'nun önünde kaldı. Kolombiyalı forvetin şutu ise ağlarla buluştu.

23' Ömer'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Serkan boşa çıktı, Donk'un kafa vuruşu kaleye yönelmişken Konyaspor savunması topu kornere gönderdi.

 

20' Ceza sahası dışından Mariano'nun gelişine çektiği şut Hadziahmetovic'ten geri döndü.

 

15' Ömer Bayram'ın ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Serkan kurtardı, ardından seken topu Feghouli tamamlamak isterken araya giren Konyaspor savunması topu kornere gönderdi.

 

12' Galatasaray etkili geldi! Konyaspor savunmasından seken topta ceza sahası köşesinden gelişine şutunu çeken Feghouli, kaleci Serkan'ı geçemedi.

 

10' 10 dakikalık bölümde oyunun düşük tempoda başladığını söyleyebiliriz.

 

5' Kullanılan serbest vuruşta ceza yayı üstünden gelen sert şutu Muslera yumruklayarak uzaklaştırdı.

 

4' Konyaspor hızlı atağında Thuram sol çaprazdan ceza sahasına girmek üzereyken Ahmet Çalık'ın faulüyle yerde kaldı. Konyaspor tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

 

1' Maç başladı



KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

KONYASPOR - GALATASARAY 11'LER...

Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim, Anicic, Alper, Ömer Ali, Jonsson, Volkan, Mila, Thuram, Erdon Daci

Galatasaray:  Muslera, Marıano, Ahmet, Donk, Saracchi, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Ömer, Feghouli, Falcao

GALATASARAY'IN ORANI DÜŞTÜ!

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Ligde son 2 maçını kazanan sarı-kırmızılı takım, topladığı 30 puanla 18. haftayı averajla 6. sırada tamamladı. İttifak Holding Konyaspor ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi sonucunda 18 puan topladı ve 18. haftayı 14. sırada bitirdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabaka 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Galatasaray'da üç futbolcu forma giyemeyecek

Galatasaray’da 3 futbolcu yarınki müsabakada görev yapamayacak.

Sarı kart cezalısı Marcao ile sıtma tedavisi süren Henry Onyekuru sahada yer alamayacak. Adaptasyon çalışmaları devam eden Florin Andone de maçta forma giyemeyecek.

ÜÇ FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da İttifak Holding Konyaspor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Younes Belhanda, Mario Lemina ve Adem Büyük yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde 20. haftada oynanacak Hes Kablo Kayserispor maçında görev alamayacak.

İKİ EKİP ARASINDAKİ 38. RANDEVU

Konyaspor ile Galatasaray, lig tarihinde bugüne kadar 37 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 27 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. Geride kalan 8 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Cimbom'un 72 golüne Konya ekibi 21 golle yanıt verdi. İki takım ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona ermişti.

ASLAN KONYA'YA EN SON 2003 YILINDA YENİLDİ

Galatasaray, ligde Konyaspor’a 26 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-kırmızılılar, Konya’ya karşı ligdeki son yenilgisini 13 Eylül 2003 tarihinde deplasmanda 1-0’lık skorla aldı. Söz konusu 26 karşılaşmada Aslan, 19 kez galip gelirken, 7 kez de berabere kaldı.

FATİH TERİM: 5 - AYKUT KOCAMAN: 3

Fatih Terim ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar Süper Lig ve TFF Süper Kupası’nda toplam 14 kez karşı karşıya geldi. İki teknik adam ilk olarak 27 Eylül 2002'de Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelede karşılaştı ve Terim’in öğrencileri sahadan 2-0 galip ayrıldı. Geride kalan 14 maçta Fatih Terim’in Aykut Kocaman’a 5-3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Terim’in takımı 19 kez rakip fileleri havalandırırken, Aykut Kocaman’ın ekipleri ise 16 gol attı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13