UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY YORUM! BEN GÖNDEREMEM, SEN İSTİFA ET!

Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan çekişmeyi yorumladı.

OLAY YORUM! BEN GÖNDEREMEM, SEN İSTİFA ET!

Demirkol, "Mustafa Cengiz'in yaptığı konuşma aslında 'Ben seni gönderemiyorum. Sen istifa et' konuşması. Bundan başka bir anlam çıkarmak mümkün değil." ifadelerini kullandı.


Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan gerginliği Fanatik'teki köşesinde yorumladı. Demirkol, "Sahada, yönetimde, hiç kimse Fatih Terim'in güçlü imajının yarısına bile ulaşamaz. Dolayısıyla Mustafa Cengiz de bu durumu gayet iyi biliyor. Ancak sanırım hâlâ ona, "Bu işi halledebilirsin" diyen hayalcilerle çevrili etrafı. Dün yaptığı konuşma aslında "Ben seni gönderemiyorum. Sen istifa et" konuşması. Bundan başka bir anlam çıkarmak mümkün değil. Fatih Terim'in adını bile anmadan, Ünal Aysal'ın 'eleman' tavrına benzer bir şekilde sürekli 'sayın teknik direktörümüz, hocamız' diyerek herhalde bunu yapmak istiyor." ifadelerini kullandı.

 

"AYRI AYRI FİKİRLERDEYSEK AYRI AYRI YOLLARA GİTMEMİZ GEREKİR"


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılığı yaşadığını söyleyen teknik direktör Fatih Terim ile ilgili olarak "Aramızda fikir ayrılığı yok. Ayrı ayrı fikirlerdeysek ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir" demişti

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet demirkol