UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİNLERCE KİŞİDEN ACUN ILICALI'YA MESAJ YAĞDI

Türkiye dün gece Elazığ'dan gelen acı haberle sarsıldı.

BİNLERCE KİŞİDEN ACUN ILICALI'YA MESAJ YAĞDI

 Birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem için tüm ülke tek yürek oldu. Sosyal medyadan başlatılan yardım kampanyalarının ardı arkası kesilmezken, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya deprem için bağış çağrısı yapıldı.

Türkiye, dün akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika depremle derin bir üzüntü yaşadı. Elazığ merkezli 6.8'lik deprem sonucunda; binalar çöktü ve birçok vatandaş hayatını kaybetti. Öte yandan göçük altından bir çok kişi çıkarıldı. Deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayınlayan Acun Ilıcalı'ya ise halktan yardım kampanyası çağrısında bulundu.

 

TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU


20'den fazla vatandaşımızın hayatına mal olan depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir taraftan da depremzedeler için bağış kampanyaları düzenleniyor. Birçok ünlü, Türkiye'yi sarsan deprem sonrası sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun mesajları yayınlarken, Demet Akalın ve Haluk Levent yardım için kolları sıvadı.


MESAJI YETERLİ BULMADILAR


Ünlü televiyoncu Acun Ilıcalı'da hem Instagram hem de Twitter hesabından depremde hayatını kaybeden ve yaralanalar için mesaj yayınlayan isimler arasındaydı. Ancak Ilıcalı'nın mesajını takipçileri yeterli bulmadı.


"YARDIM KAMPANYASI BAŞLAT" ÇAĞRISINDA BULUNDULAR


Sosyal medya kullanıcısı geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Kulübü'ne bağış toplamak için kampanya düzenleyen Acun Ilıcalı'ya, Elazığ'da olan deprem için de harekete geçmesi gerektiği ve bir program yaparak bağış toplaması konusunda çağrıda bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERacun ılıcalı  elazığ  deprem