UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELAZIĞ'DA İNANILMAZ GELİŞME, ENKAZ ALTINDA DÜNYAYA GELDİ

Elazığ Sivrice merkezli, 6,8 şiddetindeki deprem sonrasında mucize gibi bir olay meydana geldi.

ELAZIĞ'DA İNANILMAZ GELİŞME, ENKAZ ALTINDA DÜNYAYA GELDİ

İddiaya göre arama kurtarma çalışmaları esnasında enkaz altında bir bebek dünyaya geldi. Bu inanılmaz iddia sosyal medya ortamına çığ gibi düştü. Şu an bu durumun gerçek olup olmadığı tarafından açıklama bekleniyor.


Elazığ'daki arama kurtarma bölgesinden inanılmaz bir iddia gündeme geldi. Elazığ'da meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 6.8'lik deprem sonrası bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Zamana karşı bir yarışın olduğu bölgede ekipler, enkaz altında kalanların zarar görmemesi için seferberlik ilan etmiş durumda. 


DÜNYAYA BEBEN GELEN BİR UMUT IŞIĞI OLDU


Dün geceden beri çok sayıda kişinin enkaz altından çıkartıldığı bölgede bir bebeğin dünyaya geldiği iddiası büyük yankı uyandırdı.


ENKAZ ALTINDAN EN AZ 40 KİŞİ KURTARILDI


Elazığ'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 22 kişinin yaşamına mal olan depremin ardından arama kurtarma çalışmaları son sürat devam ediyor. AFAD'ın saat 15.30 itibariyle güncellediği son bilgiye göre enkaz altından 40 kişi kurtarıldı ve göçük altında 20 kişinin daha olduğu tahmin ediliyor.Öte yandan 382'si yaralı olmak üzere 1031 kişinin hastanelere başvurduğu öğrenildi. Kaynak: Elazığ depremindeki inanılmaz gelişme, enkaz altında dünyaya merhaba dedi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERelazığ  deprem