UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CESETLER YERLERDE

Çin'de ortaya çıkan ve insandan insana bulaşabilen yeni korona virüs türü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükselirken, en az 830 kişinin virüse yakalandığı tespit edildi. Hastanelerde oda kalmadığı için otoparklara çadırlar kuruldu. Wuhan'da bir hastanede çalışan hemşirenin paylaştığı görüntüler ise tüyler ürpertti. Öte yandan Hubei eyaleti genelinde Wuhan’a ek olarak 9 şehir daha karantina altında.

CESETLER YERLERDE

Korona virüs salgının sıfır noktası olan Çin'in Wuhan şehrinden ürküten görüntüler gelmeye devam ediyor. İnsandan insana bulaşabilen yeni korona virüs türü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükselirken, hastaneler de dolup taşıyor.

En az 830 kişinin virüse yakalandığı tespit edilirken, sağlık ekipleri virüsün bulaştığı hastaları tedavi edebilmek için canla başla çalışıyor. Durumun vahimliğini gözler önüne seren bu rahatsız edici görüntüler, Wuhan'da bir hastanede çekildi.

Hastanede görevli olan bir hemşirenin çektiği görüntülerde, salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri yerlere serilmiş halde görülüyor. Üzerlerine beyaz çarşaflar örtülmüş cesetlerin yanında, hastaları tedavi etmeye çalışan, koruyucu kıyafetler giyip maskeler takmış olan sağlık görevlileri dikkat çekiyor.

Yerde yatan üç cansız bedenin görüldüğü video, Çin'in en çok kullanılan sosyal medya sitesi olan Weibo'da binlerce kez paylaşıldı. Kadın, üç cansız bedeni almaya kimsenin gelmediğini hastanede cesetlerle "mahsur kaldıklarını" yazdı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceset  çin  virüs  korona