UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN VE PINAR AYLİN ARASINDA SON PERDE!

Akalın, geçtiğimiz günlerde 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetmiş ve sonrasında bu ismin Pınar Aylin olduğu ortaya çıkmıştı. Pınar Aylin konuyla ilgili UçanKuş TV’ye neler söyledi?

DEMET AKALIN VE PINAR AYLİN ARASINDA SON PERDE!

Dün akşam UçanKuş TV tarafından Kozyatağı’nda bir otelde görüntülenen Pınar Aylin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın, 23 yıl önce İzmirli bir sanatçının önünü kesmeye çalıştığını söylemişti. Akalın’ın bu açıklamaları sonrası o kişinin Pınar Aylin olduğu iddia edilmişti. Aylin, iddialara bir magazin programının canlı yayınına katılıp yanıt vermişti.

“Ben Demet’i o şirkette gördüğümü hatırlamıyorum. 90’lı yıllarda herkes birbirine yardım ederdi. Ben, İzel, Deniz Seki ve Nalan birbirimize vokallik bile yapardık. O dönemde kimsenin isimsiz bir mankenle uğraşacak hali yoktu. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Uçakta Demet Akalın ile karşılaştığımızda kızıma çıkarıp yüzüğünü vermişti şimdi ne oldu? Demet Akalın’a sevgilerimi yolluyorum” diyen Pınar Aylin, konunun büyümesi üzerine ise UçanKuş TV’ye şunları söyledi:

Bu konulara artık girmeyelim. Yıllardır bu toplara girmedim ama mecbur kaldığım için bu cevapları vermek zorunda kaldım. En son sevgilerimi bile gönderdim”

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  pınar aylin