UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUVALETTE SEKS YAPARKEN YAKALADILAR

New York'ta bir polis departmanında tuvaleti kullanmak isteyen iki polis memuru meslektaşlarını uygunsuz bir şekilde yakaladı.

TUVALETTE SEKS YAPARKEN YAKALADILAR

New York Polis Departmanı bu skandalla çalkalanıyor! Akıllara durgunluk veren olay, ABD'nin New York kentinde, geçtiğimiz cuma akşamı meydana geldi.

39 yaşındaki polis memuru Teğmen Brandi Sanchez, mesai saatleri içerisinde meslektaşı Çavuş Lambros Gavalas ile kadınlar tuvaletinde basıldı.

İki kadın polis memuru tarafından ilişkiye girerken yakalanan Sanchez ve Gavalas'ın bu davranışı, polis merkezinde skandala yol açtı.

Meslektaşlarını uygunsuz şekilde yakalayan kadın polisler, ikilinin tuvaletten çıkmaları onlara zaman tanıyarak orayı terk etti.

Ancak tuvalete geri döndüklerinde Teğmen Brandi Sanchez ile 46 yaşındaki Çavuş Lambros Gavalas'ın hala kabinde olduklarını gördüler.

New York Polis Departmanı Sözcüsü, olayla ilgili yorum yapmaktan kaçındı ancak skandalı inkar etmedi.

39 yaşındaki Teğmen Brandi Sanchez'in, farklı bir polis merkezinde görev yapmakta olan Müfettiş Yardımcısı Timothy J. Skretch ile evli ve bir çocuk annesi olduğu ortaya çıktı.

Kıdemli bir polis memuru olan Brandi Sanchez'in yıllık gelirinin 110 bin dolar yani yaklaşık 650 bin lira civarında olduğu öğrenildi. Cuma akşamı saat 18.40 sularında meydana gelen olay sonrasında Teğmen Brandi Sanchez uyarı aldı ve masabaşı görevi verildi.

Olay anında yüksek miktarda alkollü olduğu ve bu sebeple sorgulanamayan öğrenilen Sanchez'in silahının ve rozetinin üzerinde olmadığı da rapor edildi. Olayla ilgili iç soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnew york  tuvalet  polis  karakol