UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN’IN HAKLI İSYANI

Megastar Tarkan, 6’ncı kez imar dosyasının İBB meclisinde gündeme gelmesi ile ilgili yapılan eleştirilere Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

TARKAN’IN HAKLI İSYANI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin ocak ayı toplantılarında görüştüğü imar dosyaları arasında, Tarkan'ın dosyası da yer almıştı.

İBB'den daha önce 5 kez istediği imar iznini alamayan Tarkan, şansını altıncı kez denedi.

Suskunluğunu bozan ve hakkını savunan Megastar Tarkan, sosyal medya hesabı üzerinden imar dosyası ile ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.

Tarkan, “Son günlerde gerek yazılı basında gerek sosyal medyada hakkımda yapılan haksız ithamlar beni son derece üzmüştür. Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentim ya da ayrıcalık istemim olmamıştır, olmaz da. Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir. Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum. Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır” şeklinde açıklama yaptı.



Tarkan Twitter'dan yaptığı açıklama sonrası bir de basın açıklaması paylaştı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan  imar  rant  açıklama