UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2020 SİNEMA GÜZELİ YARIŞMASINA AKPOLAT’TAN BÜYÜK DESTEK

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Türkiye’de düzenlenen orijinal tek yarışma olan “Sinema Güzeli Yarışması”na tam destek verdi.

2020 SİNEMA GÜZELİ YARIŞMASINA AKPOLAT’TAN BÜYÜK DESTEK

Beşiktaş’ın yeni ve genç başkanı Rıza Akpolat, İstanbul’un gözde ilçesi Beşiktaş’ı bir kültür ilçesi haline getireceklerini açıkladı. Türkiye’de düzenlenen orijinal tek yarışma olan ‘SİNEMA GÜZELİ YARIŞMASI’ 6 Nisan 2020 tarihinde MKM (Mustafa Kemal Merkezi’nde) gerçekleşecek. Sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler ve yeni yetenekler katmak amacıyla düzenlenen bu yarışmanın sahibi ve başkanı Hakan Solaker, yine akademiler ile ortak bir çalışma neticesinde yarışmacıları belirleyeceklerini açıkladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise makamında ‘SİNEMA GÜZELİ’ yarışması jüri üyeleri ve başkan Hakan Solaker’i ağırladı. Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve katkıları her zaman bilinen ve bu konuda ‘SİNEMA GÜZELİ’ yarışmasının büyük destekçisi olan başkan Rıza Akpolat, yarışmada jüri ekibinde de yer alacak. Toplantıya ‘FİLM SAN’ başkanı Engin Çağlar, başkan Yardımcıları Neşe Aksoy ve Devlet Devrim, Genel Müdür Kıvanç Terzioğlu, Çiğdem Tunç, Nuri Alço, Şenol İpek, Nesli Özsoy ve Aleyna Al katıldılar.

Toplantıda başkan Rıza Akpolat’a sanata ve sanatçıya verdiği destekleri adına bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Engin Çağlar, Neşe Aksoy ve Çiğden Tunç, başkanın samimi destekleri karşısında aynı desteği büyük bir mutlulukla Beşiktaş Belediyesine ve başkan Rıza Akpolat’a vereceklerini belirttiler. ‘SİNEMA GÜZELİ 2020’ yarışması bu sene de yine Türkiye’nin önemli akademileri ile ortak bir çalışma içinde olacak.. Yarışmacılar akademi eğitimi almış ya da almakta olan adaylardan bulunduğu akademilerin seçimleriyle gerçekleşecektir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13