UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TÜRKLER GELİYOR” OYUNCULARINA SEVGİ SELİ

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filmi Cuma günü tüm Türkiye’de seyirciyle buluştu. Filmin oyuncuları da tüm hafta sonu seyircilerle buluştukları özel gösterimlerdeydi. Cuma günü Üsküdar Capitol AVM’de, Cumartesi günü Ümraniye Meydan AVM’de ve Pazar günü de Sultanbeyli Plato AVM’de sinema izleyicisi, filmi oyuncularıyla birlikte izledi.

“TÜRKLER GELİYOR” OYUNCULARINA SEVGİ SELİ

“Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı”nın yıldızları Emre Kıvılcım ve Levent Özdilek başta olmak üzere tüm oyuncular seyircili gösterimlerde sinemaseverlerden büyük ilgi görürken, fotoğraf çektirmekten ve tebrikleri kabul etmekten adeta yorgun düştü.

Filmde Sırp Kraliçesi Irene’yi canlandıran Yeşilçam’ın usta oyuncusu Selda Alkor, pazar günü katıldığı Plato AVM’deki gösterimde yüzlerce fotoğraf çektirdi. Usta oyuncuyu karşılarında gören sinema seyircileri, kendisine sevgilerini alkışlarıyla gösterdiler.

“Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı”nda Selda Alkor’ın yanı sıra, Yeşilçam’ın diğer usta isimlerinden Levent Özçelik ve Serdar Gökhan da rol alıyor. Filmin başrollerinde genç kuşağın ünlü isimleri Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu var.

Gösterimlerin ardından filmin etkisinden uzun süre kurtulamayan seyirciler, salon çıkışında oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Filmin oyuncuları şimdi Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleşecek vizyon turnesi için hazırlanıyor.

ESER YENENLER BU HAFTA ÖYLE BİR KONUK AĞIRLADI Kİ…

Yapımcılığını ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ projeleri ile Türkiye’de ve dünyada büyük başarı kazanan Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği sezonun en iddialı yerli filmi ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ oyuncuları, Perşembe akşamı TV8’de yayınlanacak ‘Eser Yenenler Show’ programına konuk olacak.

TÜRK TELEVİZYON TARİHİNDE BİR İLK: TV8 STÜDYOLARINDAN KARA ŞAHİN GEÇTİ

Geçen Cuma vizyona giren ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filmi oyuncuları Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu TV8’de Eser Yenenler’in konuğu oldu. ‘Eser Yenenler Show’un bombası ise ‘Türkler Geliyor’ filminin sürpriz yıldızı eğitimli kara şahin Tilla’ydı. Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğu, Yenenler’in sorularını yanıtladığı sırada stüdyoya uçarak giren ve zorlu aksiyon sahnelerinde birlikte oynadığı rol arkadaşı Kıvılcım’ın koluna konan Tilla, stüdyodaki seyircileri kendine hayran bıraktı.

“Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı oyuncularının konuk olduğu ‘Eser Yenenler Show’, Perşembe gecesi 23.15’te TV8 ekranında yayınlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13